Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Pegasos | Efika | MorphOS | RSS


 - Fórumok - Regisztráció - Keresés - Statisztika - Szabályzat - amigaspirit.hu fórum
forum.pegasos.hu / MorphOS / arexx
Szerző Üzenet
sadddam
Tag

# Elküldve: 2007. Nov. 21. 03:32


segítség kéne nekem arexx ügyben. ugyanis nem megy. tubexx-et akartam megcsekkolni, de olyat ír, hogy "arexx imp. is not yet finished...blabla... használd az eredtit". ok, megnéztem, egy 21324 byte nagyságú, 50.3 verziójú rexxsyslib.library csücsült a libs-ben, kicseréltem gyorsan a 3.9-ben található 33404 byte hosszú, szintén 50.3-as verziójú lib-re, de még mindig ugyanazt írja ki (avail flush után is). és más arexxes cucc sem indul.
ilyenkor mi van?

GK
Tag

# Elküldve: 2007. Nov. 21. 11:23


A tobbi arexx lib rendben van? Az RXC, stb. parancsok rendben vannak?

sadddam
Tag

# Elküldve: 2007. Nov. 21. 13:10


gk: full lémer vagyok az arexxhez, szal nem tom. mindenesetre tegnap addig szaroztam, míg sikerült (snoopium segített), bemásoltam még egy két rx-cuccot meg rxmui-t is. ugy látszik avail flush nem volt elég, hanem reset kellett, mert utána már jó volt neki a os3.9-es arexx lib.
csak az a baj ezzel a tubexxel, hogy full olasz...

gyakorlatilag mi kell az arexxhez, hogy működjön? mert ezekszerint az arexxsyslib nem elég neki, de még van egy csomó ilyen rexxes lib, amit még nem másoltam be a kurrens rendszerembe (rexxmath és tsai...)
emlékszem classic rendszeremen bootoláskor külön el kellett vmi arexx servert vagy mit indítanom, és akkor volt csak arexx. itt ilyen ugy néz ki nem kell.

GK
Tag

# Elküldve: 2007. Nov. 22. 00:48


Elvielg csak az meg az rx parancs. Az RxMUI persze mar mas kerdes, annak kell egy csomo cucc.

 

Powered by bulletin board software miniBB™ © 2001-2021