Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Pegasos | Efika | MorphOS | RSS


 - Fórumok - Regisztráció - Keresés - Statisztika - Szabályzat - amigaspirit.hu fórum
forum.pegasos.hu / Hírek / megjelent a burnit 3.0
Szerző Üzenet
sadddam
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 13. 10:23


mint a topik címe is mondja, megjelent ez az évezredek óta fejlesztett program, vesalianal rendelhető 50 eurós áron. a screenshotok ugyanazoknak tűnnek, amik már évek óta kint vannak a titan oldalán, de ezeken is ugy látszik, hogy a legnagyobb tudású cd/dvd véő program jelenleg amigás rendszerekre.
ha valakiesetleg rásánja magát és megveszi, firkanthatna egy kis tesztet róla:)

neongod
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 13. 13:22


Már tettem is ki róla hírt a főoldalra.

Miben tud ez többet, mint mondjuk a FryingPan?

GK
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 13. 13:52


En maradok a Frying Pan-nel. Az mindent tud, amire nekem szuksegem van (es azt mar ugye megvettem). Demo van belole?

neongod
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 13. 14:14


Demo tudtommal (meg) nincs. Info is csak nemetul, a Titan oldala nincs frissitve. Abbol kiindulva, hogy milyen volt a Papyrus Office es mennyi hibajavitas jott ki hozza a megjelenese ota, en ovatos lennek a BurnIT megvetelevel, a jelenlegi 49.90 Euros aron :) Sztem nincs szuksegunk meg egy hasznalhatatlan beta szoftverre, mereg dragan...
De ne legyen igazam, legyen tok jo a BurnIT.

Ha valakinek volt hozza szerencseje, varjuk a tapasztalatokat :)

sadddam
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 13. 18:05


elvileg tud iso-t írni, több darabból akár 2 giga felettit is. meg szét is tud szedni 1 gigás részekre dvd-rip-nél, iso készítésnél. plusz nagyon barátságosnak tűnik a kezelőfelület (nekem). elvileg mindent tud, amit egy modern dvd író progi tud. a frying pan azért kicsit fapados...
reméljük hamar kipróbálja valahol valaki, és megírja, érdemes-e megvenni. mondjuk szerintem igen, 1, mert pc-n, ahol 15000-féle cd író program van, is előfordul, hogy csak ez, vagy csak az alkalmas 1-1 feladatra, tehát nem árt, ha van választék, plusz mi van, ha a tomasz gyerek egyszercsak abbahagyja az fp fejlesztését, plusz ezen a kis piacon szerintem minden fejlesztőt (főleg a profikat) érdemes támogatni, főleg, ha ilyen fontos szoftvert nyomatnak. talán ha sokan megveszik a burnit-et, a papyrus-t is javítgatják (ha látják, hogy van piaca). mondjuk saját magukkal basznak ki, ha ilyen bugos, félig működő programokat adnak ki, mert így nem lesz belőle bevétel, és a reputáció is romlik. azt ilyen 22-es csapdája: nem veszik, mert szar, szar, mert nincs pénz fejleszteni, mivel nem veszik:)
sazl remélhetőleg burnit faxa, stabil, mindent vivő ware és sokezer elkel belőle:))) (elég lesz az egy ezernek is, de annak azért illene, de télleg! )

Emeric SH
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 17. 13:27


Nem tudom barkinek feltunt-e, a Vesalia oldalan annak a datuma, hogy mikor lesz elerheto (mit tesz isten) pontosan ket het mulva van. Tuti megjelent ez? :)

zacci
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 18. 10:54


two more weeks 8DD

sadddam
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 22. 21:40


e-mail vesailától (nem nekem):

"We're sorry, due to quarrels between Dns and Titan BurnIt 3 was revoked and must not be sold anymore - thus we won't be able to deliver, so we decided to drop the product from our shop and refund all orders."

korán volt még postolni a hírt...:(

Emeric SH
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 23. 17:49


Hogy éreztem :)

Emeric SH
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 23. 20:46


Ideiglenesen inaktívra tettem a hírt. Ha bármi kiderül, visszateszem. (Morphzone-n van most valami babblefish duma, de azt hámozza ki aki akarja)

sadddam
Tag

# Elküldve: 2007. Jún. 24. 04:02


valami olyasmi, hogy kamu a levél, mert van/lesz burnit, na de most már hiszem ha látom...

 

Powered by open source forum script miniBB™ © 2001-2024